категорії: новина

Не сумний простір у Трипільському колі

теґи: Мокша, Сумно?ятки, Трипільське коло

fireЧайна-Ятки-Мокша-Дитячий куточок утворюють спільний простір на Трипільському колі, аби ви могли вповні розслабитись. А ми – поспілкуватись із ненапруженими радісними людьми.

Отже – Чайна це чайна. Смачнючі чаї та інші напої, солодощі, розмови й просто відпочинок у затінку на м’якому сіні.

«Мокша» це «Мокша»: нові моделі одяганки, літні, яскраві, божевільні. Можна підібрати прям тут собі щось, що пасує до фестивального настрою, або допомагає підтримувати оптимізм і незалежність в умовах міських будней. А також – можна буде взяти участь в традиційному показі!

«Ятки» – це хендмейд, тобто, по-трипільськи кажучи, речі, зроблені вручну. Різноманіття майстрів плюс смак господарів гарантують шматочок радості для себе, або забезпечують подарунок для друзів, з якими сто років не бачились. Адже це перший фест цього року, а значить – абсолютний лідер по зустрічах.

А щоб поспілкуватись можна було спокійно, для дітей в цьому просторі є свій куточок. З розфарбовками, папером, олівцями, фарбами, дитячими книжками. Бліьшість часу там хтось знаходитиметься, хто радо пограється з вашою дитинкою, повчить скоромовки, порозгадує загадки, поліпить орігамі та займе дитину іншими немудрящими радостями .

Таке поєднання створює місцину, де люди можуть відпочити, не напружуючись: попити чаю, вибрати собі або комусь подарунок, погратись  разом з дітьми.

У просторі розташовуються також об"єкти, що дозволяють долучитись до спонтанної співтворчості. А ще з самого ранку в нас буде лабати шансончік, який ми всі так любимо!!!

Після завершення концертної програми ми будемо показувати короткометражки.

Заходьте, у нас буде затишно. Он скільки вже не бачились:).